2,2

Parkhusene

Priser fra

kr. 2.975.000

Om Parkhusene

Parkbebyggelsen ligger i områdets østligste del og omfatter 2 punkthuse i 4 etager med 12 boliger og 1 punkthus i 3 etager med 9 boliger -i alt 33 boliger. Punkthusene ligger med ryggen mod den skovklædte skråning i kanten af den grønne plæne. Punkthusene er opbygget med et centralt trapperum, der giver adgang til selvstændige boliger, der alle -som noget unikt, har dagslys i boligen fra tre verdenshjørner.

Facadebeklædningen har et let arkitektonisk udtryk og bygningslængerne mødes i et transparent fordelingsrum med trappe og elevator. Punkthusene længst mod syd er i 4 etager og indeholder hver 12 boliger. Huset længst mod nord er i 3 etager og indeholder 9 boliger.

Boligerne er alle udstyret med syd- eller vestvendt altan med direkte adgang til eget depotrum. Parkering sker mod skråningen, hvor der også vil være overdækkede cykelskure. De naturskiferbeklædte facader i mørk-grøn matcher skovens løv. Fra alle opholdsrum er der direkte kig til skov, park eller omgivende landskab.

Parkhusene - Type 1

Den største bolig ligger i den vestlige længe af punkthuset.
Boligen er disponeret i forhold til flere muligheder for individuel indretning og optimal pladsudnyttelse. Den byder bl.a. på et stort gennemlyst opholdsrum kombineret med et åbent miljø til køkkenet. Desuden rummer boligen tre gode værelser og to badeværelser. Ved entréen findes separat bryggers og rummeligt badeværelse.

Master bedroom har adgang til eget badeværelse og er samtidig placeret tæt på altanen. Den syd- og vestvendte altan er halvt integreret i bygningskroppen, hvilket giver mulighed for at sidde mere afskærmet i læ eller direkte i det fri. Her er der udsigt over Mølholmsdalen. Fra altanen er der direkte adgang til eget depotrum.

Parkhusene - Type 2

Boligen er disponeret i forhold til flere muligheder for individuel
indretning og optimal pladsudnyttelse. Den byder bl.a. på et stort gennemlyst opholdsrum kombineret med et åbent miljø
til køkkenet. Desuden rummer boligen tre gode værelser og et
badeværelse. Ved entréen findes separat bryggers og rummeligt badeværelse. 

Den syd- og vestvendte altan er halvt integreret i bygningskroppen, hvilket giver mulighed for at sidde mere afskærmet i læ eller direkte i det fri. Fra altanen er der direkte adgang til eget depotrum.

Parkhusene - Type 3

Boligen er disponeret i forhold til flere muligheder for
individuel indretning og optimal pladsudnyttelse.
Den byder bl.a. på et stort opholdsrum der i kombination med
et åbent miljø til køkkenet er gennemlyst fra tre verdenshjørner.
Desuden rummer boligen to gode værelser og et badeværelse.
Ved entréen findes rummeligt badeværelse. Master bedroom er
placeret med direkte kig til trækronerne.

Den nord- og vestvendte altan er halvt integreret i bygningskroppen, hvilket giver mulighed for at sidde mere afskærmet i læ eller direkte i det fri. Her er der direkte kig til den centralt beliggende grønne plæne. Fra altanen er der direkte adgang til eget depotrum.